You are viewing an archive of the old fxhome.com forums. The community has since moved to hitfilm.com.

Script Error when reloading project

Posted: Fri, 17th Oct 2003, 9:23pm

Post 1 of 5

Blissman

Force: 200 | Joined: 16th Oct 2003 | Posts: 13

EffectsLab Lite User

Gold Member

Hi, I'm new to AlamDv (got it yesterday) and was doing some Fx and saved a file. Whenever I try to open the file now it says "Property not found #varcol script error. I can't tell whats wrong, but any help would be appreciated. It happened after I installed the flameblade plugin.
Posted: Fri, 17th Oct 2003, 9:29pm

Post 2 of 5

averagejoe

Force: 3592 | Joined: 31st Mar 2001 | Posts: 710

VisionLab User PhotoKey 2 Pro User FXpreset Maker Windows User

SuperUser

Where you running in 32-bit color when you applied the plugin and started ALAMDV2?
Posted: Fri, 17th Oct 2003, 10:46pm

Post 3 of 5

Blissman

Force: 200 | Joined: 16th Oct 2003 | Posts: 13

EffectsLab Lite User

Gold Member

Yes, I was.
Posted: Fri, 17th Oct 2003, 11:08pm

Post 4 of 5

averagejoe

Force: 3592 | Joined: 31st Mar 2001 | Posts: 710

VisionLab User PhotoKey 2 Pro User FXpreset Maker Windows User

SuperUser

Where you using the flameblade plugin on the project you saved?

Sorry for the wierd questions. crazy

This is a an error I have not heard of or remember. I do remember once upon a time with an older version there being a problem with saved project files opening with an error.
Posted: Sat, 18th Oct 2003, 5:31pm

Post 5 of 5

Blissman

Force: 200 | Joined: 16th Oct 2003 | Posts: 13

EffectsLab Lite User

Gold Member

I don't think i saved the flameblade plugin with the project, but it is a possiblility. I'm almost sure that i didn't.