You are viewing an archive of the old fxhome.com forums. The community has since moved to hitfilm.com.

ALAMDV2 doesn't work when I have upgraded to Panther

Posted: Wed, 26th Nov 2003, 10:04pm

Post 1 of 4

davehall

Force: 200 | Joined: 22nd May 2003 | Posts: 2

EffectsLab Lite User MacOS User

Gold Member

:I have upgraded to Panther on a G4 800Mhz iMac and now ALAMDV2 doesn't work. I have run system update to ensure I have the latest of all code.

ALAMDV2 loads yet won't import any movies to work on now. Is there a patch for ALAMDV2 to work under Panther?
Posted: Thu, 27th Nov 2003, 12:48am

Post 2 of 4

Joshua Davies

Force: 25400 | Joined: 21st Mar 2001 | Posts: 3029

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 5 Pro User MuzzlePlug User PowerPlug User PhotoKey 3 Plug-in User FXpreset Maker Windows User MacOS User

FXhome Team Member

AlamDV2 requires MacOS9, not classic or OSX to function correctly as it states on the requirements page. AlamDV3 will run fine on OS X but we won't be bringing out any patches for AlamDV2.
Posted: Thu, 27th Nov 2003, 1:12am

Post 3 of 4

davehall

Force: 200 | Joined: 22nd May 2003 | Posts: 2

EffectsLab Lite User MacOS User

Gold Member

It was working in OSX under the OS9 classic mode before I upgraded to Panther, now it doesn't work. Does anyone else have an issue with ALAMDV2 after upgrading to Pather.
Posted: Thu, 27th Nov 2003, 1:30pm

Post 4 of 4

Superman

Force: 605 | Joined: 24th Feb 2003 | Posts: 72

EffectsLab Lite User MacOS User

Gold Member

I can't get AlamDV2 to work under Jaguar, so you were lucky.