You are viewing an archive of the old fxhome.com forums. The community has since moved to hitfilm.com.

trouble w/ classic

Posted: Fri, 30th Apr 2004, 12:07am

Post 1 of 6

NickD

Force: 2163 | Joined: 10th Sep 2003 | Posts: 1224

EffectsLab Lite User FXpreset Maker Windows User MacOS User

Gold Member

guys, i'm having trouble installing alamdv on macintosh classic OS9
Posted: Fri, 30th Apr 2004, 12:12am

Post 2 of 6

Brettsta

Force: 3385 | Joined: 15th Nov 2003 | Posts: 2114

VisionLab User FXpreset Maker MacOS User

Gold Member

Well, alam isnt proven to work in classic mode. Do you have it on your windows too?
Posted: Fri, 30th Apr 2004, 12:53am

Post 3 of 6

Bowie

Force: 1330 | Joined: 11th Nov 2002 | Posts: 208

MacOS User

Gold Member

Install it after booting into 9. If your mac isn't os9 bootable, and if you have a second mac, use target disk mode and a firewire cable to install it from there. Worked for me.
Posted: Fri, 30th Apr 2004, 1:09am

Post 4 of 6

NickD

Force: 2163 | Joined: 10th Sep 2003 | Posts: 1224

EffectsLab Lite User FXpreset Maker Windows User MacOS User

Gold Member

my windows isn't for video work frown
Posted: Fri, 30th Apr 2004, 1:18am

Post 5 of 6

Brettsta

Force: 3385 | Joined: 15th Nov 2003 | Posts: 2114

VisionLab User FXpreset Maker MacOS User

Gold Member

Macintosh Requirements
OS
Mac OS 9 (not Classic)
Maybe get virtual pc?
Posted: Fri, 30th Apr 2004, 1:21am

Post 6 of 6

NickD

Force: 2163 | Joined: 10th Sep 2003 | Posts: 1224

EffectsLab Lite User FXpreset Maker Windows User MacOS User

Gold Member

i can't afford virtual pc right now, but thanks for the advice!