You are viewing an archive of the old fxhome.com forums. The community has since moved to hitfilm.com.

Help Me!

Posted: Sun, 2nd May 2004, 9:21pm

Post 1 of 9

Calminaion

Force: 221 | Joined: 29th Apr 2004 | Posts: 92

EffectsLab Lite User Windows User

Gold Member

I installed the plug-in "fast fire" from the plug-ins page. After I installed it, everything was going fine... until I tried to apply it. Then I got an error. So, I deleted it. When I opened AlamDV2 again, It said: "your effects have changed. You have deleted one effect." Well, I clicked the button "install." But it got ANOTHER error! What do I do... HELP!!!
Posted: Sun, 2nd May 2004, 9:39pm

Post 2 of 9

Evman

Force: 4382 | Joined: 25th Jan 2004 | Posts: 3609

VisionLab User VideoWrap User FXhome Movie Maker MacOS User

Gold Member

I had this problem before. Just uninstall and then re-install Alam Dv2. That should fix it.

When you installed the plugin, did you create a new folder or move around other plugins in the plugins folder? Thats what screwed it up for me. If you did that, then you will need to re-install all of your plugins.

If you did not do that, then you can just copy and paste your plugin files to a folder on your desktop or something. Then you can re-install Alam, and move your plugins back to the directory. Only do this a few plugins at a time, or ADV2 will get really slow...

Hope this helps!!! biggrin biggrin
Posted: Sun, 2nd May 2004, 9:41pm

Post 3 of 9

Calminaion

Force: 221 | Joined: 29th Apr 2004 | Posts: 92

EffectsLab Lite User Windows User

Gold Member

What if AlamDV2 won't work anymore? And I lose all my money!? tard
Posted: Sun, 2nd May 2004, 9:43pm

Post 4 of 9

Brettsta

Force: 3385 | Joined: 15th Nov 2003 | Posts: 2114

VisionLab User FXpreset Maker MacOS User

Gold Member

GO back to object mode, you have an effect open that means. Your serial number will work fine if u reinstall. What other guy are you tyalking about? Its probably some guy who just thought all of us were dumb and would give him our numbers, which is illegal.
Posted: Sun, 2nd May 2004, 9:44pm

Post 5 of 9

Marek

Force: 2225 | Joined: 25th Dec 2002 | Posts: 1754

EffectsLab Lite User FXpreset Maker Windows User

Gold Member

That wont happen. Just uninstall the program completely, then download a new one from this website. It will work. Don't worry.

Brettsta wrote:

What other guy are you talking about? Its probably some guy who just thought all of us were dumb and would give him our numbers, which is illegal.
What other guy are you talking about, Brettsta?

Last edited Sun, 2nd May 2004, 9:46pm; edited 1 times in total.

Posted: Sun, 2nd May 2004, 9:46pm

Post 6 of 9

Brettsta

Force: 3385 | Joined: 15th Nov 2003 | Posts: 2114

VisionLab User FXpreset Maker MacOS User

Gold Member

save your plugin folder somewhere though, unless you dont care about re downloading them.
Posted: Sun, 2nd May 2004, 10:05pm

Post 7 of 9

Calminaion

Force: 221 | Joined: 29th Apr 2004 | Posts: 92

EffectsLab Lite User Windows User

Gold Member

re-installing...
Posted: Sun, 2nd May 2004, 10:17pm

Post 8 of 9

Calminaion

Force: 221 | Joined: 29th Apr 2004 | Posts: 92

EffectsLab Lite User Windows User

Gold Member

Fixed and re-registered. Thanks guys!
Posted: Sun, 2nd May 2004, 10:43pm

Post 9 of 9

Calminaion

Force: 221 | Joined: 29th Apr 2004 | Posts: 92

EffectsLab Lite User Windows User

Gold Member

More weird stuff. I downloading the flying snowspeeder, and now I can't find it in the plug-ins section. WEIRD.