You are viewing an archive of the old fxhome.com forums. The community has since moved to hitfilm.com.

Alam DV 2 on Mas OSX Problem

Posted: Sun, 6th Jun 2004, 11:28pm

Post 1 of 5

Serpent

Force: 5426 | Joined: 26th Dec 2003 | Posts: 6515

CompositeLab Pro User EffectsLab Pro User FXhome Movie Maker FXpreset Maker MacOS User

Gold Member

Alam Dv2 keeps shutting down without notice. It just, stops, dissapears from the task bar when I get to the 5th fram of the plugin Electric Arc and it has done it many times. It is on On Specific frame. Any suggestions?
Posted: Sun, 6th Jun 2004, 11:33pm

Post 2 of 5

er-no

Force: 9531 | Joined: 24th Sep 2002 | Posts: 3964

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 2 Pro User FXhome Movie Maker Windows User MacOS User

SuperUser

Try uninstalling and reinstalling the software and plugins - also make sure you have no other programs open at the same time. smile
You are running it in classics (OS9) yeah?
Posted: Mon, 7th Jun 2004, 1:24am

Post 3 of 5

Serpent

Force: 5426 | Joined: 26th Dec 2003 | Posts: 6515

CompositeLab Pro User EffectsLab Pro User FXhome Movie Maker FXpreset Maker MacOS User

Gold Member

That would take for ever. Yah, I am running clasic, and it doesn't matter what effect I use, it is that place in the video. It is a huge project, I'll do this effect seperately and tell you guys how it goes.
Posted: Mon, 7th Jun 2004, 3:00pm

Post 4 of 5

ssjaaron

Force: 1545 | Joined: 11th Jan 2003 | Posts: 1115

EffectsLab Lite User FXhome Movie Maker MacOS User

Gold Member

i have told this to maney people after sidewinder told me what to do.
make sure all of your movie files are on the desktop then import them into alamdv2 after you have put in all of your effects export it back to the desktop. it will work wink
if it down not try reimporting your plugins.
hope that helps, peace out
Posted: Mon, 7th Jun 2004, 8:10pm

Post 5 of 5

Serpent

Force: 5426 | Joined: 26th Dec 2003 | Posts: 6515

CompositeLab Pro User EffectsLab Pro User FXhome Movie Maker FXpreset Maker MacOS User

Gold Member

ssjaaron wrote:

if it down not try reimporting your plugins.
hope that helps, peace out
Huh? I'll try the desktop thing, but what was the last thing you were trying to say?

PS-Canyou post the Initial Productions movie thing or send it to me, I love that movie and it used to be on my top 10.