You are viewing an archive of the old fxhome.com forums. The community has since moved to hitfilm.com.

Chromonator Has Completely Broke

Posted: Tue, 22nd Jun 2004, 1:02am

Post 1 of 3

Jealous Flesh

Force: 900 | Joined: 17th Jan 2002 | Posts: 183

EffectsLab Lite User FXhome Movie Maker

Gold Member

Whenever I activate Chromonator, I get nothing but warning messages of "ERROR: A Log has been saved"
I cannot start the program, I cannot end the program. Pressing "ok" on the message only gets me another error message.

The error txt logs are as such::::::::
<object>
[#object_type : #error]
[#os: "Win2000"]
[#director_os: "Windows,32"]
[#version: "5.0"]
[#directx: "9.0.0"]
[#quickTime: 6.5000]
[#color_depth: 32]
[#application_name: "chromanator"]
[#application_type: #standard]
[#application_version: 1000004]
[#total_memory: 536330240]
[#free_memory: 573000500]
[#error: "Script runtime error"]
[#Message: "Property not found"]
[#function_list: [#r42, #r48, #r43, #r2, #r26, #S4, #t15, #u15, #u6, #u5, #u14, #t11, #ee2, #dd5, #dd4, #d8, #d8, #d8, #d7, #d11]]
</object>


Uh. tard tard tard tard tard
A little help?

I have already uninstalled and reinstalled the program. No avail.
Posted: Tue, 22nd Jun 2004, 1:21am

Post 2 of 3

Brettsta

Force: 3385 | Joined: 15th Nov 2003 | Posts: 2114

VisionLab User FXpreset Maker MacOS User

Gold Member

You dont have the newest version of chromy, go to the dload section and dload it.
Posted: Tue, 22nd Jun 2004, 3:13am

Post 3 of 3

Marek

Force: 2225 | Joined: 25th Dec 2002 | Posts: 1754

EffectsLab Lite User FXpreset Maker Windows User

Gold Member

You can also Download it, If you are not a fan of 'dloading': http://fxhome.com/chromanator/downloads.html
razz