You are viewing an archive of the old fxhome.com forums. The community has since moved to hitfilm.com.

New Problem

Posted: Fri, 8th Oct 2004, 2:50am

Post 1 of 4

lunamask

Force: 229 | Joined: 31st Aug 2004 | Posts: 75

EffectsLab Lite User Windows User

Gold Member

Hi Folks

Just completed filming new footage and got a total of about 8 to 10 minutes worth.

I edited through Pinnacle and turned it into an AVI file so I could import into Alam DV

The new problem arose when I tried to import my AVI footage inot Alam DV and all i got was a Green Screen in Alam DV. Is my footage to long for Alam DV?

If so, Please instruct me on how to take my clips out in smaller portions and send them back to Pinnacle

Thanks
Luna from Hawaii
Posted: Fri, 8th Oct 2004, 3:24am

Post 2 of 4

averagejoe

Force: 3592 | Joined: 31st Mar 2001 | Posts: 710

VisionLab User PhotoKey 2 Pro User FXpreset Maker Windows User

SuperUser

Try a differenct codec and shorter clips. ALAM can handle 10 minutes worth. However that is just entirely too much footage to scrub through to add effects here and there.
Posted: Fri, 8th Oct 2004, 3:55am

Post 3 of 4

lunamask

Force: 229 | Joined: 31st Aug 2004 | Posts: 75

EffectsLab Lite User Windows User

Gold Member

I shortened my clip and finally got the footage to Alam DV and something else happened. Alam Dv stopped playing my footage on the second scene and just froze up?


Thanks again for your help
Luna
Posted: Fri, 8th Oct 2004, 5:29am

Post 4 of 4

Bowie

Force: 1330 | Joined: 11th Nov 2002 | Posts: 208

MacOS User

Gold Member

www.apple.com

It might help