You are viewing an archive of the old fxhome.com forums. The community has since moved to hitfilm.com.

Error: No Disk

Posted: Thu, 2nd Dec 2004, 3:42am

Post 1 of 5

jstow222

Force: 970 | Joined: 28th Oct 2002 | Posts: 1146

EffectsLab Lite User Windows User

Gold Member

Doe anyone know what this means or how to fix it? It pops up everytime I open alam.

Posted: Thu, 2nd Dec 2004, 4:22am

Post 2 of 5

Waser

Force: 4731 | Joined: 7th Sep 2003 | Posts: 3111

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 2 Pro User FXhome Movie Maker Windows User

SuperUser

a while ago, i got had the same problem with that whenever i opened a .mov file, and this may sound like the trashiest advie ever, but i pressed try again about 100+ times and it would just let me in. Maybe the same will happen with alamdv2. about a month later, the problem just went away. yeah....sorry for that advice
Posted: Thu, 2nd Dec 2004, 10:59am

Post 3 of 5

malone

Force: 18242 | Joined: 21st Mar 2001 | Posts: 1477

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 5 Pro User MuzzlePlug User PowerPlug User PhotoKey 3 Plug-in User Windows User

FXhome Team Member

I assume your D: drive is a CD/DVD drive. Did you load any clips from that drive at any time?
Posted: Thu, 2nd Dec 2004, 7:13pm

Post 4 of 5

jstow222

Force: 970 | Joined: 28th Oct 2002 | Posts: 1146

EffectsLab Lite User Windows User

Gold Member

No, when I hit continue it just goes away and opens the program.
Posted: Fri, 3rd Dec 2004, 7:46pm

Post 5 of 5

jstow222

Force: 970 | Joined: 28th Oct 2002 | Posts: 1146

EffectsLab Lite User Windows User

Gold Member

well, it just went away. strange... confused