You are viewing an archive of the old fxhome.com forums. The community has since moved to hitfilm.com.

Registration...

Posted: Sat, 1st Jan 2005, 10:30pm

Post 1 of 6

A Pickle

Force: 1235 | Joined: 7th Sep 2004 | Posts: 1280

EffectsLab Lite User FXhome Movie Maker Windows User

Gold Member

Do I have to do that registration dialog every time I start Alam DV?
Posted: Sat, 1st Jan 2005, 10:35pm

Post 2 of 6

Rawree

Force: 3250 | Joined: 27th Jun 2002 | Posts: 1925

EffectsLab Lite User Windows User MacOS User

Gold Member

You should put your details in the first time, It'll say "AlamDv is now Registered" or something and thats the only time you should need to do it until you reinstall it.
Posted: Sun, 2nd Jan 2005, 3:29am

Post 3 of 6

A Pickle

Force: 1235 | Joined: 7th Sep 2004 | Posts: 1280

EffectsLab Lite User FXhome Movie Maker Windows User

Gold Member

It says that every single time I do it. Which is every time Alam starts up.

I mean... it's not a big problem, effects and stuff are working fine.. but... you know. I'm American and lazy. It's annoying razz
Posted: Sun, 2nd Jan 2005, 12:47pm

Post 4 of 6

Rawree

Force: 3250 | Joined: 27th Jun 2002 | Posts: 1925

EffectsLab Lite User Windows User MacOS User

Gold Member

PLus it shouldn't be happening anyway.
Posted: Sun, 2nd Jan 2005, 3:10pm

Post 5 of 6

4036Douglas

Force: 920 | Joined: 8th Jun 2003 | Posts: 893

EffectsLab Lite User Windows User

Gold Member

Do you have the latest version of alam on your computer?
Posted: Sun, 2nd Jan 2005, 5:59pm

Post 6 of 6

A Pickle

Force: 1235 | Joined: 7th Sep 2004 | Posts: 1280

EffectsLab Lite User FXhome Movie Maker Windows User

Gold Member

Actually, my awkward little comp was more than likely having a little trouble recieving a confirmation that registration had to be completed. It ... just.... kind of fixed itself.

Woot. biggrin