You are viewing an archive of the old fxhome.com forums. The community has since moved to hitfilm.com.

Magic Code not working

Posted: Sun, 13th Mar 2005, 11:51pm

Post 1 of 6

smallanditalian5

Force: 210 | Joined: 11th Oct 2003 | Posts: 19

EffectsLab Lite User Windows User

Gold Member

I finally got my magic code throguh the resender and it doesn't work. I type my username and the code (EXACLTY how it was on the site) and when I click ok, it just clears everything I put in, like I never typed anything. I have reinstalled it several times and it still doesn't work. It is really starting to piss me off becasue I haven't been able to use it once since I got it 2 years ago. It didn't work on my old comp and I can't register it on my new. evil evil evil evil evil evil evil
Posted: Mon, 14th Mar 2005, 12:20am

Post 2 of 6

smallanditalian5

Force: 210 | Joined: 11th Oct 2003 | Posts: 19

EffectsLab Lite User Windows User

Gold Member

I just realized that I have posted about this before. Someone told me that I had to use the text file that was on the email, nott he Magic Code. I CANT FIND THE TEXT DOCUMENT!!! Where is it? I've searched for it 4 times and I can't find it. I really need help.
Posted: Mon, 14th Mar 2005, 12:35am

Post 3 of 6

Hybrid-Halo

Force: 9315 | Joined: 7th Feb 2003 | Posts: 3367

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 3 Pro User MuzzlePlug User PowerPlug User FXpreset Maker Windows User MacOS User

SuperUser

According to the site's database you have already activated your product online, so you don't need to worry about your magic code at all right now, it sounds like the problem you're having is with your serial code.

Through the key resender is should be downloadable as a text file containing all the information you need.
Posted: Mon, 14th Mar 2005, 1:49am

Post 4 of 6

smallanditalian5

Force: 210 | Joined: 11th Oct 2003 | Posts: 19

EffectsLab Lite User Windows User

Gold Member

Thanks... The last post reply didn't expalin much. You explained it enough so that I knew to download it.. I thought it was on my computer. Thanks again... It still doesnt work thoguh because it only supports QuickTime and i use Windows so all of my movies are in the wrong format. Oh well, I just need AlamDV3 whenever it comes out.
Posted: Mon, 14th Mar 2005, 2:20am

Post 5 of 6

Arktic

Force: 9977 | Joined: 10th Nov 2003 | Posts: 2785

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 2 Pro User FXhome Movie Maker FXpreset Maker Windows User MacOS User

SuperUser

It still doesnt work thoguh because it only supports QuickTime and i use Windows so all of my movies are in the wrong format.
Nope, AlamDV2 is compatible with non-direct show .AVI files as well.

Cheers,
Arktic.
Posted: Mon, 14th Mar 2005, 7:33am

Post 6 of 6

Klut

Force: 2120 | Joined: 16th Apr 2004 | Posts: 1585

VisionLab User FXpreset Maker Windows User MacOS User FXhome Movie Maker

Gold Member

heh, just instal quicktime and everything whould be OK biggrin