You are viewing an archive of the old fxhome.com forums. The community has since moved to hitfilm.com.

Effectslab demo error (remains)

Posted: Tue, 24th May 2005, 11:08am

Post 1 of 9

cotsosdel

Force: 210 | Joined: 28th Oct 2001 | Posts: 44

Gold Member

i've already installed all of your updates but always tha same problem script error etc.Tell me what to do because i' want to buy it soon before the special offer ends (I have installed directx9 and quicktime 6 as well but still nothing)

thank you
Posted: Tue, 24th May 2005, 11:09am

Post 2 of 9

Simon K Jones

Force: 27955 | Joined: 1st Jan 2002 | Posts: 11683

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 5 Pro User MuzzlePlug User PowerPlug User PhotoKey 3 Plug-in User FXhome Movie Maker FXpreset Maker Windows User

FXhome Team Member

We will need more details if we are to help locate and fix your problem. 'script error etc' isn't enough information to go on. We need exactly when and how the problem occurs, how to replicate it, full details of your system and any errors messages/logs that were generated.
Posted: Tue, 24th May 2005, 11:20am

Post 3 of 9

cotsosdel

Force: 210 | Joined: 28th Oct 2001 | Posts: 44

Gold Member

yes sorry.The error appears when after the istallation i run the program and the intro effectslab box tries to load the application.Then oops script and power director error.Plus that i' have to exit the program through task manager because it freezes on the desktop.

i' hope thi will help

thaks again in advance
Posted: Wed, 25th May 2005, 4:04pm

Post 4 of 9

JBProductions

Force: 210 | Joined: 16th Apr 2003 | Posts: 26

EffectsLab Lite User Windows User

Gold Member

I have the full version, and thats what i get to, i have reinstalled, re downloaded.
It installs fine, but when i start it up and it gets the the effects lab load up box then says "Script runtime error, do you wish to continue? yes/no" if i press yes it just hangs and if i press no it closes.... hmmm great!
Posted: Wed, 25th May 2005, 4:06pm

Post 5 of 9

JBProductions

Force: 210 | Joined: 16th Apr 2003 | Posts: 26

EffectsLab Lite User Windows User

Gold Member

found this, and going to try it:


Recommend viewers read this post Recommend viewers skip this post Read the rating FAQ Rating: unrated
Reply with quote
PostSummary: Still getting error messages with 865 Posted: Fri May 20, 2005 1:12
I have installed 865 and I continue to get error messages when I start the program for the second time.
There are only two messages now. These are the same and appear one after the other:
Director Player Error - script error, continue?
After that the program essentially hangs

This can be resolved temporarily by deleting the application_preference.xml file deep within the local settings folder.

Looking forward to a solution.
Keep up the great work
Posted: Wed, 25th May 2005, 4:13pm

Post 6 of 9

JBProductions

Force: 210 | Joined: 16th Apr 2003 | Posts: 26

EffectsLab Lite User Windows User

Gold Member

nope that dont work
Posted: Wed, 25th May 2005, 5:08pm

Post 7 of 9

JBProductions

Force: 210 | Joined: 16th Apr 2003 | Posts: 26

EffectsLab Lite User Windows User

Gold Member

Heres a picture of the error:

Posted: Wed, 25th May 2005, 5:09pm

Post 8 of 9

Joshua Davies

Force: 25400 | Joined: 21st Mar 2001 | Posts: 3029

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 5 Pro User MuzzlePlug User PowerPlug User PhotoKey 3 Plug-in User FXpreset Maker Windows User MacOS User

FXhome Team Member

A new update will be up tomorrow.
Posted: Wed, 25th May 2005, 5:09pm

Post 9 of 9

JBProductions

Force: 210 | Joined: 16th Apr 2003 | Posts: 26

EffectsLab Lite User Windows User

Gold Member

ok thanks!