You are viewing an archive of the old fxhome.com forums. The community has since moved to hitfilm.com.

effects lab pro with vista? [ANSWER]

Posted: Fri, 10th Aug 2007, 11:49am

Post 1 of 5

szczepanski

Force: 346 | Joined: 10th Aug 2007 | Posts: 227

Windows User

Member

i've been thinkin of purchasing effects lab pro but i read that it is only compatible for xp/2000
is it not compatible with vista?
please reply
thanks heaps smile
Posted: Fri, 10th Aug 2007, 12:21pm

Post 2 of 5

Simon K Jones

Force: 27955 | Joined: 1st Jan 2002 | Posts: 11683

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 5 Pro User MuzzlePlug User PowerPlug User PhotoKey 3 Plug-in User FXhome Movie Maker FXpreset Maker Windows User

FXhome Team Member

The Lab products do not officially support Windows Vista at the moment. For most people they run fine, with some easy fixes described here:

http://fxhome.com/forums/viewtopic.php?t=28298

However, as we don't officially support it yet we can't provide support if something does go wrong.

Obviously we're working on this, although that's easier said than done as Vista has a habit of breaking...well, just about everything, as I understand it. razz
Posted: Fri, 10th Aug 2007, 12:27pm

Post 3 of 5

szczepanski

Force: 346 | Joined: 10th Aug 2007 | Posts: 227

Windows User

Member

haha thanks man i love
not relly but ur a legend.
it will probly be fully compatible by the time i buy it smile
cheers (Y)
Posted: Fri, 10th Aug 2007, 5:23pm

Post 4 of 5

Mellifluous

Force: 5604 | Joined: 6th Oct 2002 | Posts: 3782

EffectsLab Pro User Windows User

Gold Member

Cool name. Polish? Welcome to Fxhome, anyway smile

Despite them not supporting Vista the guys at Fxhome still seem helpful about any issues, so I wouldn't worry about it not working. Works fine for me on Vista and there's no performance drop either.
Posted: Sun, 12th Aug 2007, 10:16am

Post 5 of 5

szczepanski

Force: 346 | Joined: 10th Aug 2007 | Posts: 227

Windows User

Member

hey
thanks man
yer it is polish.

cya