You are viewing an archive of the old fxhome.com forums. The community has since moved to hitfilm.com.

Website Stats Funbox (+errors)

Posted: Sun, 16th Jun 2002, 3:25am

Post 1 of 5

av11d

Force: 1148 | Joined: 27th Aug 2001 | Posts: 984

Windows User MacOS User

SuperUser

Rating: +1

You have the funbox Server Stats. Can you make a Website Stats one that says how many plug-ins, movies, users, and posts there are. I think it would be cool to see, and see how quikly everything grows on this site.

FYI:

-Also, you spelled "these" as "theses" on the 'About Plug-ins Page'. It is under the second bolded section

-The time doesn't show in the CSB-DIGITAL Time funbox for me.
Posted: Sun, 16th Jun 2002, 11:00am

Post 2 of 5

malone

Force: 18242 | Joined: 21st Mar 2001 | Posts: 1477

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 5 Pro User MuzzlePlug User PowerPlug User PhotoKey 3 Plug-in User Windows User

FXhome Team Member

Yeah, thats a good idea. I'll see what I can do

Ive fixed the plugins about page, and added a bit more information about having to log in and sorting plugins in date order (as people seem to have problems with these things)

In the time funbox there should be the server time, you local time, and the difference. If they are all blank then its probably a javascript problem, have you got javascript enabled?
Posted: Sun, 16th Jun 2002, 3:17pm

Post 3 of 5

av11d

Force: 1148 | Joined: 27th Aug 2001 | Posts: 984

Windows User MacOS User

SuperUser

Yes, but maybe it just doesn't work with my web browser, Mozilla?
Posted: Sun, 16th Jun 2002, 3:21pm

Post 4 of 5

malone

Force: 18242 | Joined: 21st Mar 2001 | Posts: 1477

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 5 Pro User MuzzlePlug User PowerPlug User PhotoKey 3 Plug-in User Windows User

FXhome Team Member

Yeah, just installed mozilla myself after IE pushed me one time too many biggrin . And yeah that box doesnt work cos I coded it like a n00b so it only works in IE.

I shall attempt to recode it properly.
Posted: Mon, 17th Jun 2002, 10:52am

Post 5 of 5

malone

Force: 18242 | Joined: 21st Mar 2001 | Posts: 1477

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 5 Pro User MuzzlePlug User PowerPlug User PhotoKey 3 Plug-in User Windows User

FXhome Team Member

Yay, fixed it, plus a couple of other boxes (webcam, chat watcher). Was a lot easier than I thought it'd be. Anyway, seems to work fine with Mozilla 1.0 now