You are viewing an archive of the old fxhome.com forums. The community has since moved to hitfilm.com.

Saving presets

Posted: Sun, 22nd Jun 2008, 12:53am

Post 1 of 4

Hunterrox

Force: 400 | Joined: 18th May 2008 | Posts: 8

EffectsLab Pro User

Gold Member

hey i have a problem with presets. when i click download or right click-save link(ive tried both) i put them onto a flash drive. when i put it on my comp upstairs, which i have effectslab installed onto it, i click the import presets button but i can't find them. i see the loading red bar for importing them, but only for a split second. an example is the two point lightsaber or the shoop da woop, when i import them, should they be under neon light engine? or am i missing something. i dont think it is the flash drives, cuz ive tried 4 perfectly good ones. would it be better if i tried saving them to a blank disc?
Posted: Sun, 22nd Jun 2008, 1:27am

Post 2 of 4

FXhomer46784

Force: 493 | Joined: 24th Dec 2007 | Posts: 329

EffectsLab Pro User Windows User

Gold Member

It's not the flash drives. What browser are you downloading them with? I think Safari has been known to cause similar problems. Firefox works though.
Posted: Sun, 22nd Jun 2008, 3:08pm

Post 3 of 4

Hunterrox

Force: 400 | Joined: 18th May 2008 | Posts: 8

EffectsLab Pro User

Gold Member

that's the thing though, im using the mozilla firefox to download it. should i try if i can do it with explorer?
Posted: Sun, 22nd Jun 2008, 4:32pm

Post 4 of 4

Hunterrox

Force: 400 | Joined: 18th May 2008 | Posts: 8

EffectsLab Pro User

Gold Member

disregard last comment explorer doesnt work either.
evil OMG IM SO ANGRY I REALLY WANT TO KNOW WHATS WRONG WITH MY PROGRAM!!