You are viewing an archive of the old fxhome.com forums. The community has since moved to hitfilm.com.

White X on Images? [ANSWER]

Posted: Sat, 12th Jul 2008, 3:55am

Post 1 of 3

creativesoultv

Force: 1400 | Joined: 12th Jul 2008 | Posts: 1

VisionLab User VideoWrap User

Gold Member

I just purchased and downloaded Photokey for the Mac but everytime I export a file there's a "White X" on the image? I did download the key for the product. Thanks for any help.

Will
Posted: Sat, 12th Jul 2008, 4:58am

Post 2 of 3

Redhawksrymmer

Force: 18442 | Joined: 19th Aug 2002 | Posts: 2620

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 3 Pro User MuzzlePlug User PowerPlug User PhotoKey 3 Plug-in User FXhome Movie Maker FXpreset Maker Windows User MacOS User

SuperUser

Sounds like you haven't activated the software yet, and are still using the trial version. Make sure that you've downloaded the full version and activated it.

http://fxhome.com/account/downloads

Check out the above link, it'll take you to where you'll be able to download the full version of PhotoKey. (Make sure you're logged in)
Posted: Mon, 14th Jul 2008, 9:23am

Post 3 of 3

Simon K Jones

Force: 27955 | Joined: 1st Jan 2002 | Posts: 11683

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 5 Pro User MuzzlePlug User PowerPlug User PhotoKey 3 Plug-in User FXhome Movie Maker FXpreset Maker Windows User

FXhome Team Member

Yeah, you're still running the demo. Uninstall that and then install the full version. They have separate installers.