You are viewing an archive of the old fxhome.com forums. The community has since moved to hitfilm.com.

One thing that bugs me...

Posted: Fri, 18th Jul 2008, 3:59pm

Post 1 of 5

Mellifluous

Force: 5604 | Joined: 6th Oct 2002 | Posts: 3782

EffectsLab Pro User Windows User

Gold Member

Sometimes I'm not logged in, just browsing a topic. I see something that makes me want to contribute. I click "Reply" in the topic. I'm prompted to login, which I do. And then I'm taken to the forum index, and have to hunt down the topic I was going to comment in.

Any possibility of fixing it so that logging in brings you back to the page you were looking at? Other forums do it!

I'll add a "would you kindly" for good measure, just in case that works (Bioshock). You're probably immune.
Posted: Fri, 18th Jul 2008, 4:24pm

Post 2 of 5

malone

Force: 18242 | Joined: 21st Mar 2001 | Posts: 1477

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 5 Pro User MuzzlePlug User PowerPlug User PhotoKey 3 Plug-in User Windows User

FXhome Team Member

Rating: +1

Done. It's last thing on a Friday so I haven't tested it too much, but it should work smile
Posted: Fri, 18th Jul 2008, 5:05pm

Post 3 of 5

Mellifluous

Force: 5604 | Joined: 6th Oct 2002 | Posts: 3782

EffectsLab Pro User Windows User

Gold Member

Awesome. That's great, thanks biggrin
Posted: Fri, 18th Jul 2008, 5:17pm

Post 4 of 5

FXhomer46784

Force: 493 | Joined: 24th Dec 2007 | Posts: 329

EffectsLab Pro User Windows User

Gold Member

Worked for me just now.

Great feature; that's something that always bugged me too but I never though enough about it to bother asking. Good job Malone and Mellifluous!
Posted: Wed, 8th Oct 2008, 11:35pm

Post 5 of 5

Galdors

Force: 1118 | Joined: 1st Mar 2008 | Posts: 35

VisionLab User Windows User

Gold Member

funny, I think a lot f people were annoyed by it 'cause I was too! Anyways, thanx for fixing it!