You are viewing an archive of the old fxhome.com forums. The community has since moved to hitfilm.com.

Credits

Posted: Tue, 10th Feb 2009, 4:09pm

Post 1 of 13

TheOutlawAmbulance

Force: 931 | Joined: 16th Dec 2008 | Posts: 938

EffectsLab Pro User VideoWrap User Windows User

Gold Member

Hello me again! It won't let me download the credits that say "FXhome" with the explosion in the background or anything! Can anyone help? You know in the cinema.
Posted: Wed, 11th Feb 2009, 4:11am

Post 2 of 13

Axeman

Force: 17995 | Joined: 20th Jan 2002 | Posts: 6124

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 5 Pro User MuzzlePlug User PowerPlug User PhotoKey 3 Plug-in User FXhome Movie Maker FXpreset Maker MacOS User

SuperUser

They are downloading ok for me. What happens when you try to download them? Are you right-clicking the download button and selecting the download option?
Posted: Mon, 16th Feb 2009, 10:31pm

Post 3 of 13

TheOutlawAmbulance

Force: 931 | Joined: 16th Dec 2008 | Posts: 938

EffectsLab Pro User VideoWrap User Windows User

Gold Member

there is no download option sad
Posted: Wed, 18th Feb 2009, 8:43pm

Post 4 of 13

malone

Force: 18242 | Joined: 21st Mar 2001 | Posts: 1477

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 5 Pro User MuzzlePlug User PowerPlug User PhotoKey 3 Plug-in User Windows User

FXhome Team Member

Rating: +2

Storm Grenade wrote:

there is no download option
Right-click the button and select "Save Target As..." or "Save Link As..." or something similar.
Posted: Wed, 18th Feb 2009, 8:45pm

Post 5 of 13

TheOutlawAmbulance

Force: 931 | Joined: 16th Dec 2008 | Posts: 938

EffectsLab Pro User VideoWrap User Windows User

Gold Member

what do i do next confused:
Posted: Wed, 18th Feb 2009, 9:17pm

Post 6 of 13

B3N

Force: 3081 | Joined: 26th Feb 2006 | Posts: 1534

VisionLab User VideoWrap User FXpreset Maker Windows User MacOS User

Gold Member

Rating: +1

Save it...import it at the end or start of your film...your done.
Posted: Wed, 18th Feb 2009, 9:30pm

Post 7 of 13

TheOutlawAmbulance

Force: 931 | Joined: 16th Dec 2008 | Posts: 938

EffectsLab Pro User VideoWrap User Windows User

Gold Member

It says (after i click the "impot media" button) "Sting Expected <Void>" and when i click ok it says "Object expected". Then it brings up the import bar (to show progress) and it is stuck at 0. PLEASE HELP!
Posted: Wed, 18th Feb 2009, 9:40pm

Post 8 of 13

malone

Force: 18242 | Joined: 21st Mar 2001 | Posts: 1477

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 5 Pro User MuzzlePlug User PowerPlug User PhotoKey 3 Plug-in User Windows User

FXhome Team Member

Have you got the latest version of quicktime installed?
Posted: Wed, 18th Feb 2009, 9:42pm

Post 9 of 13

TheOutlawAmbulance

Force: 931 | Joined: 16th Dec 2008 | Posts: 938

EffectsLab Pro User VideoWrap User Windows User

Gold Member

what type of quicktime?
Posted: Thu, 19th Feb 2009, 12:13am

Post 10 of 13

Axeman

Force: 17995 | Joined: 20th Jan 2002 | Posts: 6124

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 5 Pro User MuzzlePlug User PowerPlug User PhotoKey 3 Plug-in User FXhome Movie Maker FXpreset Maker MacOS User

SuperUser

There aren't types of Quicktime. Quicktime is a multimedia framework, for playing back video, audio, interactive images, etc. Mostly we are focused on the video part of it here, but it all installs together. And its free. (Quicktime Pro costs money, and is worth it, but isn't necessary for this situation. The free player will do just fine)

Go get it.
Posted: Thu, 19th Feb 2009, 1:53am

Post 11 of 13

TheOutlawAmbulance

Force: 931 | Joined: 16th Dec 2008 | Posts: 938

EffectsLab Pro User VideoWrap User Windows User

Gold Member

It still doesn't work. wall burst
Posted: Thu, 19th Feb 2009, 8:02am

Post 12 of 13

B3N

Force: 3081 | Joined: 26th Feb 2006 | Posts: 1534

VisionLab User VideoWrap User FXpreset Maker Windows User MacOS User

Gold Member

Rating: +1

How are you editing everything together?

The best way is to edit and import your credit in a editing software, Sony Vegas/ Windows Movie Maker/Adobe Premire, and your Lab product is used to create effects on the video itself.

As for the String unexpected have you tried a clean reinstall?
Posted: Fri, 20th Feb 2009, 2:07am

Post 13 of 13

TheOutlawAmbulance

Force: 931 | Joined: 16th Dec 2008 | Posts: 938

EffectsLab Pro User VideoWrap User Windows User

Gold Member

Actually I just got help from Tarn so... wink sorry...but i'll give u a +1 for helping!