You are viewing an archive of the old fxhome.com forums. The community has since moved to hitfilm.com.

No Effects ?

Posted: Tue, 23rd Jun 2009, 2:13pm

Post 1 of 4

FxRandy

Force: 0 | Joined: 22nd Dec 2007 | Posts: 2

Member

Hi , when I click on the icons a list would be there right ?
well , there is no list. How am I supposed to make my movie now = please help sad
Posted: Tue, 23rd Jun 2009, 4:02pm

Post 2 of 4

TheOutlawAmbulance

Force: 931 | Joined: 16th Dec 2008 | Posts: 938

EffectsLab Pro User VideoWrap User Windows User

Gold Member

What list are you talking about? What icon? How does this reflect onto the making of your movie?
Posted: Tue, 23rd Jun 2009, 4:28pm

Post 3 of 4

Axeman

Force: 17995 | Joined: 20th Jan 2002 | Posts: 6124

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 5 Pro User MuzzlePlug User PowerPlug User PhotoKey 3 Plug-in User FXhome Movie Maker FXpreset Maker MacOS User

SuperUser

Also, this sounds more like a support question than a Tutorials question. Let us know what software you are using, and a few more details, and we can help you find a solution. Apparently you are using a demo? As you have no applications registered. If you have purchased one, please register it to receive full support.

At best guess, you are having trouble with the presets not showing up, either in EffectsLab or VisionLab. A clean re-install, carefully following the instructions found in the support forum for whichever app you are using, will clear that up if that is the problem. When posting a support question, its best to supply as much detail as possible in your post, including the program you are using, what OS you are running, and as many specifics as you can about what is happening, when it is happening, and when it started happening.

As far as the 'how am I supposed to make my movie now? question - the presets are by no means required; you can always add an effect for any effects engine and modify it to suit your needs.
Posted: Sun, 28th Jun 2009, 12:00pm

Post 4 of 4

FxRandy

Force: 0 | Joined: 22nd Dec 2007 | Posts: 2

Member

Thank you . I will explain the reason smile
The poblem was that the presets where gone , Im tying to re-install effectslab now biggrin. Anyway sorry for my english I'm Dutch