You are viewing an archive of the old fxhome.com forums. The community has since moved to hitfilm.com.

all my muzzle flashes have dissapeared

Posted: Sat, 28th Nov 2009, 6:18pm

Post 1 of 4

FXhomer60215

Force: 400 | Joined: 27th Oct 2009 | Posts: 2

EffectsLab Pro User

Gold Member

ok so something very strange has happened with my EffectsLab. it no longer goes full screen. when i boot it up it stays in this minimized window and the enlarge buttons minimize buttons and exit button are grayed out. now i've also discovered when i doubleclick muzzle flashes to see all the different options like shot guns and automatic weapon flashes, it doesnt pop up. instead i double click muzzle flashes and it automatically inserts a bland muzzle flash. i cant get any other types. just this one. even in the time line, its called muzzle flashes. i tried reinstalling but this bug or glitch hasnt fixed. what do i do?
Posted: Sat, 28th Nov 2009, 7:45pm

Post 2 of 4

Axeman

Force: 17995 | Joined: 20th Jan 2002 | Posts: 6124

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 5 Pro User MuzzlePlug User PowerPlug User PhotoKey 3 Plug-in User FXhome Movie Maker FXpreset Maker MacOS User

SuperUser

Rating: +1

Check your preferences to make sure that the "Run Fullscreen" box didn't get unchecked. If it did, then EffectsLab will run in a smaller window, as you describe.

As far as the muzzle flashes, that isn't a bug, it is the standard behavior of all the effects engines. Double-clicking the engine will add a default effect to the timeline. Single-clicking the engine will open the list of presets, if you wish to use a preset effect.
Posted: Mon, 30th Nov 2009, 10:49am

Post 3 of 4

Simon K Jones

Force: 27955 | Joined: 1st Jan 2002 | Posts: 11683

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 5 Pro User MuzzlePlug User PowerPlug User PhotoKey 3 Plug-in User FXhome Movie Maker FXpreset Maker Windows User

FXhome Team Member

Are you running the software from the same account as usual?
Posted: Sat, 5th Dec 2009, 1:38am

Post 4 of 4

FXhomer60215

Force: 400 | Joined: 27th Oct 2009 | Posts: 2

EffectsLab Pro User

Gold Member

yeah. im still on the administrator account