You are viewing an archive of the old fxhome.com forums. The community has since moved to hitfilm.com.

I Sometimes Have Problem With Green Cast

Posted: Sun, 1st May 2011, 7:39pm

Post 1 of 4

FXhomer46416

Force: 1200 | Joined: 14th Mar 2009 | Posts: 1

Gold Member

I have a green cast or shadow around of edge of some images. Exspecially blonde hair. I can I eliminate this?

Weh
Posted: Sun, 1st May 2011, 7:51pm

Post 2 of 4

Axeman

Force: 17995 | Joined: 20th Jan 2002 | Posts: 6124

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 5 Pro User MuzzlePlug User PowerPlug User PhotoKey 3 Plug-in User FXhome Movie Maker FXpreset Maker MacOS User

SuperUser

That's specifically what Spill Suppression if for. Assuming you aren't familiar with spill suppression, try activatingh it and adjusting the varisou settings to see if things improve. If you already know about it, and still aren't able to clear up the issue, let us know some more specific information about how you have spill suppression set up, and what still isn't working. A sample image is also extremely valuable if you want us to find solutions to issues with an image.
Posted: Tue, 17th Jan 2012, 1:25am

Post 3 of 4

sliip

Force: 0 | Joined: 17th Jan 2012 | Posts: 5

Member

below is a good example. However I do not have a clue what the suppression is at unfortunately sad

Posted: Tue, 17th Jan 2012, 5:17pm

Post 4 of 4

Axeman

Force: 17995 | Joined: 20th Jan 2002 | Posts: 6124

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 5 Pro User MuzzlePlug User PowerPlug User PhotoKey 3 Plug-in User FXhome Movie Maker FXpreset Maker MacOS User

SuperUser

I'm not seeing any green spill in the image you provided.