You are viewing an archive of the old fxhome.com forums. The community has since moved to hitfilm.com.

masks

Posted: Sun, 29th May 2011, 7:52pm

Post 1 of 6

EJR32123

Force: 861 | Joined: 29th Nov 2010 | Posts: 85

CompositeLab Pro User EffectsLab Pro User MacOS User

Gold Member

hi,

when ever i draw a mask or garbage matte, i click from one point to next, it does not put a point every time i click. to draw a quick mask i must click 2 and sometimes 3 time for it to put a point down. i use mac osx
why does it do this

thanks

Last edited Sun, 29th May 2011, 9:36pm; edited 1 times in total.

Posted: Sun, 29th May 2011, 8:02pm

Post 2 of 6

EJR32123

Force: 861 | Joined: 29th Nov 2010 | Posts: 85

CompositeLab Pro User EffectsLab Pro User MacOS User

Gold Member

it does that with any mouse too
Posted: Thu, 2nd Jun 2011, 8:09pm

Post 3 of 6

EJR32123

Force: 861 | Joined: 29th Nov 2010 | Posts: 85

CompositeLab Pro User EffectsLab Pro User MacOS User

Gold Member

It does this some other items too
Posted: Sat, 4th Jun 2011, 2:11pm

Post 4 of 6

Hikaru755

Force: 1000 | Joined: 19th Oct 2009 | Posts: 22

VisionLab User FXhome Movie Maker

Gold Member

If your computer is not one of the super-fast, visionlab needs a second to update the view after you set a point. so, you might just have to wait a little bit after you set a point before setting the next one.
Posted: Sun, 5th Jun 2011, 5:07pm

Post 5 of 6

EJR32123

Force: 861 | Joined: 29th Nov 2010 | Posts: 85

CompositeLab Pro User EffectsLab Pro User MacOS User

Gold Member

thanks that is what support said also
Posted: Sun, 5th Jun 2011, 5:26pm

Post 6 of 6

Hikaru755

Force: 1000 | Joined: 19th Oct 2009 | Posts: 22

VisionLab User FXhome Movie Maker

Gold Member

No problem wink
Oh, and I guess this issue will be gone with HitFilm, because that runs completely on the gpu.