You are viewing an archive of the old fxhome.com forums. The community has since moved to hitfilm.com.

keying problems

Posted: Sun, 31st Jul 2011, 9:51pm

Post 1 of 3

normal parakeet

Force: 0 | Joined: 4th Jul 2011 | Posts: 8

Member

hi, i use the demo of visionlab, and i've been having problems with keying out greenscreen lately. whenever i key out my greenscreen, i can key all the green out, but the outer edges of whoever is in front of the greenscreen are all pixelly. you can automatically tell that the person doesn't belong in whatever backround i put him or her in front of, and putting blur around the edges also makes it look unreal. it may have something to do with my camera, but i doubt it because this has only been happening recently, and didn't happen for a while when i first started using the demo. thanx in advance for your help biggrin
Posted: Sun, 31st Jul 2011, 10:04pm

Post 2 of 3

Rockfilmers

Force: 2182 | Joined: 10th May 2007 | Posts: 1376

VisionLab User PhotoKey 4 User FXpreset Maker FXhome Movie Maker Windows User

Gold Member

Hi, can you post some before and after screen shots and also what kind of camera do you have and/or what codec are you using.
Posted: Mon, 1st Aug 2011, 1:20am

Post 3 of 3

normal parakeet

Force: 0 | Joined: 4th Jul 2011 | Posts: 8

Member

thanx for the quick reply. my camera is a Polaroid t1031 and it takes avi videos. here's the way it used to look http://4.bp.blogspot.com/-k6Y_e37EJzU/TjX-zh6OODI/AAAAAAAAAH4/n4cyXv5nCdU/s1600/desk1.png and here's how it looks now http://4.bp.blogspot.com/-wyx7JwZgct0/TjX-zR1_pBI/AAAAAAAAAHw/PF6y6tgJ72M/s1600/yeah1.png