You are viewing an archive of the old fxhome.com forums. The community has since moved to hitfilm.com.

the evil 'string expected'error plus another strange message

Posted: Sun, 23rd Oct 2011, 2:57am

Post 1 of 4

getjaked

Force: 400 | Joined: 12th Nov 2010 | Posts: 3

EffectsLab Pro User

Gold Member

so i just made a movie[not to long]and edited with sony vegas 10 and now when i try to put in in effectslab i get a message saying 'string expected
[#hack:#exit lock true]' and after hitting ok another message comes up saying'object expected'.after hitting ok again,the whole screen freezes and
i have no control over anything.PLEASE HELP
Posted: Sat, 5th Nov 2011, 4:52pm

Post 2 of 4

FXhomer94486

Force: 400 | Joined: 25th Dec 2010 | Posts: 1

EffectsLab Pro User

Gold Member

Yep that is exactly what has happened to me! Does anyone out there know how to get over this problem?
Posted: Sat, 5th Nov 2011, 5:23pm

Post 3 of 4

crazyeights

Force: 400 | Joined: 19th Jun 2010 | Posts: 24

EffectsLab Pro User

Gold Member

this might help. if it is when you import the movie it is probably the converter. i use "any video converter" thats what its called.worth a try.
Posted: Sat, 5th Nov 2011, 8:04pm

Post 4 of 4

Axeman

Force: 17995 | Joined: 20th Jan 2002 | Posts: 6124

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 5 Pro User MuzzlePlug User PowerPlug User PhotoKey 3 Plug-in User FXhome Movie Maker FXpreset Maker MacOS User

SuperUser

Perform a clean re-install of EffectsLab, carefully following every step detailed here:

http://support.fxhome.com/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=139