You are viewing an archive of the old fxhome.com forums. The community has since moved to hitfilm.com.

DarkJedi07, where's my Rhino??

Posted: Sun, 22nd Sep 2002, 10:07pm

Post 1 of 5

Morris Boris

Force: 1185 | Joined: 22nd Mar 2002 | Posts: 29

CompositeLab Pro User EffectsLab Lite User Windows User FXhome Movie Maker

Gold Member

DarkJedi, whatever happened to the Rhino plugin you were going to make for me? August 30 of what year did you say that it should be finished? smile
Posted: Mon, 23rd Sep 2002, 9:04pm

Post 2 of 5

DarkJedi07

Force: 598 | Joined: 29th Jun 2002 | Posts: 789

Windows User

Gold Member

Sorry. I haven't had much time due to my school projects, homework, and alot of other things. I will try to make the plug-in ASAP. Bye
Posted: Wed, 25th Sep 2002, 12:55am

Post 3 of 5

Morris Boris

Force: 1185 | Joined: 22nd Mar 2002 | Posts: 29

CompositeLab Pro User EffectsLab Lite User Windows User FXhome Movie Maker

Gold Member

hey, no prob. I know what that's like. smile
Posted: Thu, 26th Sep 2002, 11:11pm

Post 4 of 5

DarkJedi07

Force: 598 | Joined: 29th Jun 2002 | Posts: 789

Windows User

Gold Member

Well. I am on my new computer right now so I do not have the pic I was going to use. So I need to find the pic again by doing a search for it. Hopefully I will have it up sometime tomorrow or the day after. Bye!
Posted: Sat, 28th Sep 2002, 3:16pm

Post 5 of 5

DarkJedi07

Force: 598 | Joined: 29th Jun 2002 | Posts: 789

Windows User

Gold Member

Um, I don't know when it will be up because I seem to be experiencing a few problems because I don't know what to do for the thing. Making the plug-in is easy, but I need to see something.