You are viewing an archive of the old fxhome.com forums. The community has since moved to hitfilm.com.

where'd my lightning and laser presets go?

Posted: Sat, 7th Apr 2012, 7:28am

Post 1 of 5

rockstarbd82

Force: 1600 | Joined: 2nd Jan 2011 | Posts: 34

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 3 Pro User

Gold Member

Few days ago I have all these cool lightning and laser fire presets that have really been helping me out. Now when I go to use them again for another shot, and I click on either lightning or laser, none of the presets are in the bin like they should usually be. everything else is still there exect for the laser and lightning bins. What's the deal here????? Need to finish this video very soon and those presets would really speed things up. Thanks in advance.
Posted: Mon, 9th Apr 2012, 3:25pm

Post 2 of 5

Axeman

Force: 17995 | Joined: 20th Jan 2002 | Posts: 6124

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 5 Pro User MuzzlePlug User PowerPlug User PhotoKey 3 Plug-in User FXhome Movie Maker FXpreset Maker MacOS User

SuperUser

Sounds like your preset database has been corrupted somehow. You'll need to perform a clean reinstall, following all of the steps in this thread.
Posted: Mon, 9th Apr 2012, 9:16pm

Post 3 of 5

rockstarbd82

Force: 1600 | Joined: 2nd Jan 2011 | Posts: 34

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 3 Pro User

Gold Member

Axeman wrote:

Sounds like your preset database has been corrupted somehow. You'll need to perform a clean reinstall, following all of the steps in this thread.
But if i Delete and Reinstall, and it asks for my serial code again doesn't it only allow u a few installs with that code?? (I just had to reinstall Vision Lab since my computer recently crashed keep in mind)
Posted: Tue, 10th Apr 2012, 1:05am

Post 4 of 5

rockstarbd82

Force: 1600 | Joined: 2nd Jan 2011 | Posts: 34

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 3 Pro User

Gold Member

alright. i just did the clean reinstall. followed "all" the instructions (however I couldn't find the VisionLab Studio 1.5 folder anywhere in my Library-Preferences folder??)

Its all reinstalled and guess what . . .

All my presets are gone. ALL OF THEM. And I have no preset pack to import. I REALLY need help understanding how this whole preset thing works.

What do I do now????/
Posted: Tue, 10th Apr 2012, 2:25am

Post 5 of 5

rockstarbd82

Force: 1600 | Joined: 2nd Jan 2011 | Posts: 34

VisionLab User VideoWrap User PhotoKey 3 Pro User

Gold Member

So I finally figured out how the preset downloads work on the website and got alot of cool new effects, (though I cannot find pulsating lasers 1 & 2 or Anakin Pod Racer lightning anywhere???)

So most of my fire and misty fog presets are all blurry when i open the project again. Then I take the trouble to relink each texture from the texture folder. I do it . . . and . . . does nothing. The texture is still offline.

I don't know whats going on or what i'm doing wrong.